Čím ju potešiť na Valentína

Či sa vám to páči alebo nie, ak ste vo vzťahu, budete musieť osláviť Valentín. Každá žena, bez ohľadu na to, čo hovorí, chce byť hýčkaná. Poradíme vám, ako tento rok zabodovať.

blog-cover-valentin

S blížiacim sa Valentínom narastá tlak, čím prekvapiť a potešiť svoju milovanú. Samozrejme je jasné, že by ste každý deň mali prejavovať svoju lásku k partnerke, ale buďme úprimní, pravdou je, že v hektickom spôsobe života na to často zabúdame. Takže je dôležité, aby ste sa minimálne na Valentína dostali von z každodennej rutiny a dopriali svojej polovičke malú romantiku.

Ešte predtým, ako si povieme pár tipov, máme pre vás vtipné video o tom, ako dopadnúť určite nechcete:

Bez ohľadu na to, kde a ako tento deň strávite, mali by ste byť na konci dňa obaja šťastní. Takže ako ju môžete potešiť ako skutočný gentleman? Vo väčšine prípadov ju potešíte jednoduchými vecami. Zamerajte sa na romantiku a dajte najavo, že ste ju počúvali. Inšpirovať sa môžete týmito typmi.

 

Kúpte jej kvety

Zdá sa to ako pomerne banálna rada, avšak je až prekvapujúce, koľko mužov ich nekupuje, pretože je to podľa nich vyhadzovanie peňazí. Obhajujú to tým, že kvety rýchlo zvädnú.

V tomto však nemôžete urobiť krok vedľa. Každá žena miluje kvety, a aj keď ju urobia šťastnou iba pár dní, stojí to za to. Ak ste stále neústupný, skúste jej kúpiť dlhotrvácnu ružu, ktorá vydrží až 2 roky. Kúpite ju na internete (google poradí) alebo aj na benzínovej pumpe. Je to milý darček, ktorý bude oživovať domácnosť ešte dlho.

blog-valentin-1

 

Vezmite ju von

Láska ide cez žalúdok, to je svätá pravda. Nemusíte minúť práve stovky eur, aby ste ju vzali do najdrahšej reštaurácie v meste. Skúste sa poobzerať po okolí, určite robia v reštauráciách a hoteloch špeciálne valentínske menu. Počúvajte ju, možno spomenula reštauráciu, kde ste spolu ešte neboli. Tým ju dostanete zaručene.

Nestíhate večeru? Nevadí, zoberte ju hneď ráno na raňajky. Alebo jej ich urobte rovno do postele. Prejavte úsilie, určite bude odmenené.

ranajky-do-postele

 

Prekvapte ju

Ktorá žena by nemala rada prekvapenia? V žiadnom prípade sa jej nepýtajte čo chce na Valentína. Tým by ste iba ukázali, že sa vám nechce nad tým premýšľať. Počúvajte ju, určite "nenápadne" sama niečo nadhodí alebo vsaďte na milé valentínske darčeky.

Ak vás nič nenapadá, stále môžete urobiť nejaké pekné gesto - spomínané raňajky do postele, kvety alebo niečo sladké. Doprajte jej pocit, že vám na nej záleží, veď je Valentín. :-)

blog-valentin-3

 

Dajte jej niečo, čo skutočne chce

Toto vôbec nemusí byť priamo úmerné s výškou minutých peňazí. Je zbytočné vynaložiť úsilie, čas a aj peniaze na niečo, čo sa jej nebude páčiť a čím ju nepotešíte. Preto počúvajte, určite týždne dopredu hovorí, čo by potrebovala alebo chcela. Možno by rada niekam zašla. Tak ju tam vezmite.

Valentín nie je iba o materiálnych veciach, ako sa možno môže zdať z reklám. Je to o vyčarovaní príjemnej a romantickej atmosféry s človekom, ktorého máte radi. A k tomu naozaj veľa peňazí nepotrebujete.

 

Naplánujte výlet

Jasné, Maldivy alebo Tahity znejú super. Ale asi len tak nemôžete zmiznúť na 2 týždne do exotiky. Prekvapte ju akciovými letenkami na víkendový pobyt. Naplánujte si to, napr. v máji vychádzajú celkom rozumne aj sviatky. Také Taliansko, Španielsko, Portugalsko alebo ostrov Santorini určite stoja za to.

blog-valentin-4

 

Správajte sa k nej výnimočne

Toto nie je žiadna jadrová fyzika, je to jednoduché. Vaša partnerka sa musí cítiť príjemne, hlavne na Valentína. Povedzte jej kompliment, vezmite ju na večeru (alebo niečo uvarte), kúpte jej šampanské a správajte sa k nej ako k princeznej. To vás nezruinuje, vôbec ju nemusíte zasypať drahými darčekmi. Garantujeme, že vaše úsilie sa vám dlhodobo vyplatí.

 

Nezabudnite sa dobre obliecť

Oblečte sa ako gentleman, budete sa tak aj cítiť. Nechajte to pohodlné tričko doma a radšej zvoľte niečo elegantné. Vaša partnerka sa určite poteší. Ak sa necítite rovno na oblek, zvoliť môžete chinos nohavice a elegantnú košeľu. Nech sa páči, tu je inšpirácia: