Darček pre muža na Vianoce 2021

Každé Vianoce ho chcete prekvapiť, no dočkáte sa iba kyslého úsmevu a suchého ďakujem. Tento rok sa však vďaka našim tipom pripravíte s predstihom a dôvtipom. Vybrali sme pre vás darčeky, ktoré budú praktické a navyše ho aj potešia.

Vianocny-darcek-pre-muza

 

Pohodlné tričko z organickej bavlny

 

Ktorý muž nemá rád tričká? Garantujeme vám, že aj keď si myslíte, že ich má dosť, tričiek nie je nikdy dosť. Teda všetkých tých prúžkovaných, vzorovaných alebo popísaných bolo dosť, s tým súhlasíme. Dnes je trendom minimalizmus a elegancia. Práve jednofarebné tričko dodá potrebnú eleganciu k voľnočasovému odevu a premení chlapčenský výzor na mužský. Poteší ho aj príjemná 100 % organická bavlna, vás zase možnosť prať ho až na 60 ºC a tvarová stálosť.

Vianočný darček - pohodlné tričko

 

 

Polokošeľa z prémiovej SUPIMA® bavlny

 

Polokošeľa je perfektný kúsok oblečenia, ktorý v sebe spája eleganciu košele aj voľnosť trička. Nie je však polokošeľa ako polokošeľa. Určite sa oplatí dvakrát vyberať, hlavne čo sa týka materiálu. Vyhnite sa oblúkom lacnej "umeline" a vyberte si niečo lepšie, veď sú Vianoce. V našej ponuke nájdete klasické polokošele, ale do pozornosti dávame polokošele vyrobené zo SUPIMA® bavlny. Je to jedna z najkvalitnejších bavĺn na svete a polokošele z nej sú jemné, pohodlné, elastické a vysoko priedušné.

Vianočný darček - polokošeľa

 

 

Príjemný a hrejivý merino sveter

 

Jednofarebný sveter využije naozaj každý muž. Ak ho nosí na košeľu, zvoľte sveter s výstrihom do V. Ak ho nosí na tričko, potom je lepší oblý golier. Merino svetre v našej ponuke sú od dánskej značky Tee Jays a vyznačujú sa jemným merino vláknom hrubím iba 14 mikrónov (14 gauge), vďaka čomu je sveter na dotyk extrémne jemný a hebký. Trvalú pružnosť a tvarovú stálosť zabezpečia akrylové vlákna, ktoré vhodne dopĺňajú jemnú merino vlnu.

Vianočný darček - merino sveter

 

 

Štýlový kardigán na zips

 

Pokiaľ má váš partner dosť jednofarebných svetrov, určite ocení štýlový kardigán na zips, ktorý sa mu bude dobre kombinovať a bude ho príjemne hriať. Pre formálnejší outfit ho môže doplniť jednofarebnou košeľou, pre voľnočasovejší outfit môže zvoliť vzorovanú košeľu, polokošeľu alebo tričko

Cardigan-ako-vianocny-darcek

 

 

Casual, Smart Casual alebo biznis košeľu zo 100 % bavlny

 

Neboli by sme to my, keby sme vám neodporučili zopár košieľ. Sami ich nosíme, pretože košeľa na každom mužovi vyzerá dobre. Ak váš partner preferuje tričká a mikiny, vyberte mu niečo z voľnočasových košieľ. Nebude to pre neho obrat o 180 stupňov, ale iba mierna evolúcia jeho štýlu. :-)

V prípade, že máte doma elegantnejší typ muža, vyberte si zo Smart Casual košieľ. Ak preferuje všetky odtiene modrej alebo bielej farby, istotne ocení novú biznis košeľu.

Čo sa strihov týka, platí jednoduché pravidlo. Štíhlym a vyšportovaným mužom bude vyhovovať strih Body fit (najužší strih), muži s normálnou postavou budú vyzerať perfektne v Slim fit košeli a páni uprednostňujúci klasické, rovné košele ocenia strih Regular fit.

Vianočný darček - košeľa

 

 

Elegantné chinos nohavice

 

Chinos nohavice sú perfektnou alternatívou k džínsom. Sú elegantnejšie, avšak stále dostatočne Smart Casual, aby ste nepôsobili príliš formálne. V našom výbere nájdete chinos nohavice STEVULA, ale aj chinos od tradičnej britskej značky Brook Taverner, ktorá sa stala za vyše 100 rokov svojej existencie synonymom kvalitnej módy pre prvých gentlemanov.

Vianočný darček - chinos nohavice

 

 

Štýlová bunda alebo nepremokavý kabát

 

Váš partner, manžel, otec alebo brat určite ocení novú bundu, ktorá z neho urobí elegána a navyše ho príjemne zahreje. Môžete si vybrať z jesenných búnd, ktoré sú ľahko zateplené alebo siahnite po zimných prešívaných bundách. Absolútnym hitom tejto sezóny je však nepremokavý kabát, ktorý ho ochráni pred vodou, snehom, vetrom aj chladom.

Vianočný darček - štýlová bunda

 

 

Neviditeľné tričko alebo tielko

 

Veľa mužov nosí pod košeľu biele tričko alebo tielko. Nevýhodou je, že väčšinou presvitá alebo vytŕča pri rozopnutom vrchnom gombíku. My však prinášame neviditeľné tričko, ktoré okrem toho, že je neviditeľné aj pod bielou košeľou má znížený výstrih do V. Vďaka tomu nevytŕča ani pri rozopnutom vrchnom gombíku na košeli. Samozrejmosťou je použitie 100 % bavlny. Všetky neviditeľné tričká a tielka.

Vianočný darček - neviditeľné tričko

 

 

Pohodlná mikina

Ak hľadáte pohodlnú pánsku mikinu v minimalistickom dizajne, ktorá vydrží roky, práve ste ju našli. Mikiny od dánskej značky Tee Jays sú presne také, vyrobené v základných farbách z recyklovaných alebo organických materiálov. Vybrať si môžete z "mikino-svetrov", ktoré môžete nosiť na casual košele alebo klasické mikiny s kapucňou či športové mikiny.

Pohodlna-mikina-vianocny-darcek

 

 

Praktický doplnok

Pokiaľ vás nezaujalo nič z ponuky pánskeho oblečenia, môžete mu na Vianoce vybrať praktický doplnok v podobe koženej kľúčenky, opasku alebo teplého šálu či čiapky. V prípade inovatívnej kľúčenky Windmillkey získate nielen štýlový vianočný darček, ale navyše potešíte aj jeho zmysel pre praktickosť.

klucenka_vianocny_darcek

 

Veríme, že sme vám pomohli nájsť správny darček pre manžela, partnera, otca alebo brata. Nezabudnite, že vianočné sviatky sú hlavne o príjemných chvíľach v kruhu rodiny, tak si ich užite a stres odložte na január.