Black Friday 2022 - vyberáme pre vás

Surfujete po internete a hľadáte darček pre seba alebo pre blízkeho? Obdobie Black Friday je ako stvorené pre nákup vianočných darčekov v predstihu a bez zbytočného stresu na poslednú chvíľu. Aby sme Vám výber trochu uľahčili, prinášame vám naše tipy na produkty, ktoré sami nosíme a obľúbili sme si ich. Nechajte sa inšpirovať:

Black Friday - tipy na darčeky

Nepremokavý kabát Tee Jays

V našej ponuke nenájdete väčší bestseller ako tento nepremokavý kabát od dánskej značky Tee Jays. Jeho elegancia, spojená s použitím high-tech látky a podlepenými švami vás dostane. Je jemne zateplený, preto ho môžete nosiť na jeseň s košeľou a na zimu si pridajte merino sveter pre dodatočné zateplenie.

Kúpiť v zľave

Bunda Richmond

Elegancia a štýl anglických gentlemanov sa spája práve v tejto tmavomodrej bunde Richmond od dánskej značky Tee Jays. Jej diamantový prešívaný vzor a menčestrové detaily z nej spravia vašu novú obľúbenú bundu, ktorú budete chcieť nosiť všade.

Kúpiť v zľave

Black Friday - tipy na darčeky
Black Friday - tipy na darčeky

Vesta Casamoda

Vesta je nedocenený kúsok oblečenia, ktorý je nesmierne praktický, a ktorý využijete počas celého roka. Nezáleží či ju budete nosiť na tričko, košeľu, polokošeľu, sveter alebo pod bundu pre dodatočné zateplenie, vždy vás podrží a príjemne zahreje.

Kúpiť v zľave

Hrejivý sveter Zigga

Sveter je praktický kúsok na každý deň. V tomto prípade krásny tmavomodrý sveter s jemnou 3D štruktúrou, ktorá ho robí výnimočným. Je vyrobený zo 100 % recyklovanej bavlny a má vyššiu gramáž ideálnu na zimu. S týmto svetrom rozhodne neurobíte krok vedľa pri voľbe vianočného darčeka.

Kúpiť v zľave

Black Friday - tipy na darčeky
Black Friday - tipy na darčeky

Rolák Holton

V tomto prípade sme vôbec nečakali, že sa z neho stane bestseller a vypredajú sa nám veľkosti za 2 dni. Ale po vyskúšaní sa vôbec nedivíme a rovno sme si nechali z neho pre seba aj my. Jemný, štýlový a trošku "old-school" rolák od značky Kronstadt nielen dobre sedí, ale aj perfektne vyzerá. Odporúčame kombinovať s chinos nohavicami z našej ponuky.

Kúpiť v zľave

Pánska košeľa

Bez košieľ by to nebolo ono, košeľa je tá časť odevu, ktorá robí mužov elegantnými a mužnými. Vyberte si košeľu podľa strihu - Body fit sadne štíhlym mužom, Slim fit je pre úplne bežnú postavu a Regular fit bude vyhovovať silnejším mužom, ktorí hľadajú voľnejšie košele. Aby ste si jednoducho vybrali, odporúčame doma zmerať košeľu, ktorá vám alebo obdarovanému najlepšie sedí. Potom môžete namerané údaje porovnať s našou tabuľkou a ihneď budete mať jasno, ktorú veľkosť a strih zvoliť. Ak nie, neváhajte nám zavolať alebo napísať.

Kúpiť košele v zľave

Black Friday - tipy na darčeky
Black Friday - tipy na darčeky

Chinos nohavice

Ak ste doteraz nepoznali názov "Chinos" alebo "Chino" nohavice nevadí. Chinos sú charakteristické svojím Smart Casual štýlom s dávkou elegancie a zároveň pohodlnou látkou, ktorá vďaka elastanu alebo lycre umožňuje nohaviciam väčšiu mieru elasticity. V chinos nohaviciach sa budete zaručene cítiť pohodlne počas celého dňa. V ponuke nájdete viacero farieb, nohavice od britskej značky Brook Taverner sú jemne zúžené, nohavice od dánskej značky Kronstadt ešte o trošku viac (nie však príliš).

Kúpiť chinos v zľave

Počas Black Friday sme si pre vás nachystali množstvo zliav, ktoré sa oplatí využiť. Do Vianoc už darčeky výhodnejšie nenakúpite, navyše u nás je to úplne bez starostí a stresu z nevhodného darčeka - všetky vymeníme až do 15. januára 2023.