Tipy na vianočné darčeky pre mužov

Čiernym ponožkám už odzvonilo. Vyberte tento rok skutočne originálne darčeky pre svojho priateľa, manžela, brata, otca či dospelého syna. Je predsa toľko možností, ako mužov obdarovať originálne, prakticky a štýlovo.

 

Košeľa na špeciálnu príležitosť

Nepáči sa vám, čo si obliekol, keď ste si naposledy vyšli na večeru? Buďte pre svojho partnera namiesto módnej policajtky osobnou štylistkou. Viete predsa, v čom budete vyzerať najlepšie na spoločných fotkách, aké farby mu idú k očiam a poznáte aj jeho veľkosť a obľúbené strihy. Prekvapte svojho priateľa modernou košeľou. My ho síce nepoznáme tak dobre ako vy, no sme si istí, že pánske košele dokážu urobiť radosť každému, kto sa chce aspoň raz za čas prezentovať ako skutočný džentlmen. No a páni, ak si neviete rady s darčekom pre vášho dospelého syna, švagra či kolegu, nezúfajte. Pánska košeľa je ideálnym riešením aj v tomto prípade.

Tmavá pánska košeľa

 

Kvalitný pánsky župan

Doprajte mu absolútne pohodlie v luxusnom pánskom župane, bude sa cítiť ako skutočný kráľ. Aj muži predsa uprednostňujú kvalitu pred lacným materiálom, ktorý sa ľahko oderie a zničí. Ako často behá po rozume tomu vášmu, že by mal investovať do prémiového županu? Pravdepodobne iba pár minút po tom, čo vyjde zo sprchy. Vybavte to zaňho radšej vy. Dnes sú už pánske župany k dispozícií v mnohých strihoch, dĺžkach a rôznych farebných prevedeniach, takže podčiarknu osobitý vkus každého muža.

 

Neviditeľné tričko alebo tielko

Túto vychytávku ocení každý muž, ktorý pod košeľou zvykne nosiť tričko alebo tielko. Neviditeľné tričká sa postarajú o rovnaký komfort - v zime zahrejú, počas leta zachytia pot - no oproti klasickým tričkám a tielkam majú nepopierateľnú výhodu: sú celkom nenápadné, doslova neviditeľné. Zabudnite na golier trička viditeľný vo výstrihu a výrazné švy pod látkou košele. Neviditeľné „potítkové” tričko alebo tielko si pod košeľou nikto nevšimne. Zaručene poteší vášho manžela aj otca.

Neviditeľné pánske tričko

 

Pohodlné slúchadlá na prehrávanie hudby

Z darčekov v kategórii „technologické vychytávky” sme vybrali práve tento. Ani tá najmilujúcejšia manželka sa zrejme nehrnie do kúpy kompletnej PC zostavy alebo najnovšieho smartfónu, ktorého cena ľahko prevýši celý mesačný zárobok. Chlap to aj tak nečaká, hlavne ak z týchto vecí nič tak celkom nepotrebuje. Ak chcete milovníkovi technológií vyčariť úsmev hodnotným darčekom, vyberte šikovné slúchadlá na prehrávanie hudby. Slúchadlá s reproduktorom, bezdrôtové alebo herné - vyberajte podľa jeho záľub a životného štýlu.

 

Elegantný kožený opasok

V pánskom svete sú opasky absolútnou nevyhnutnosťou. Nestarnúca klasika, kožený opasok, urobí takú istú radosť šikovnému remeselníkovi, ako finančnému manažérovi v nadnárodnej spoločnosti. Ako vybrať ten najlepší? Poobzerajte sa po tom najvšestrannejšom. Nič nepokazíte jednoduchým opaskom z hladkej kože. Univerzálne obľúbená hrúbka sa pohybuje od 3 do 4 centimetrov a pokiaľ ide o dĺžku, najlepšie urobíte, ak investujete do opasku, ktorého dĺžku je možné dodatočne prispôsobiť. Pozrite sa medzi pánske doplnky, nájdete tam kvalitné pánske opasky značky STEVULA vo viacerých farbách.

Pánsky opasok

 

Kvalitná kozmetika pre každého muža

Všimli ste si, že vám podozrivo rýchlo mizne kondicionér, či dokonca obľúbený pleťový krém? Aj páni sa o seba radi starajú a suché vlasy či pokožka im vadí rovnako, ako vám. Darčekové sady kozmetiky sú klasickým darčekom, no v tých pánskych často vidíme iba šampón, deodorant či vodu po holení. Tento rok vyberte niečo z ponuky luxusných značiek pánskej kozmetiky, ktoré vyrábajú aj krémy na ruky, balzamy na pery, čistiace gély na pleť alebo výživné masky na vlasy. Uvidíte, že vám za to poďakuje.

 

Fľaša dobrého alkoholu

Nemusí stáť majland, stačí, ak bude skutočne dobrá. Fľaša vína, whisky alebo svetového piva poteší každého pôžitkára. Tie luxusné navyše skvele vyzerajú a nebude vôbec žiadna hanba, ak si pár rokov postoja ako dekorácia vo vitríne. Nezamieňajte si ich však s darčekovými fľašami, ktoré majú netradičný tvar či obal, ale kvalita alkoholu skôr sklame, než poteší. K fľaši môžete zohnať aj originálne poháre, napríklad s osobným gravírovaním. 


Veríme, že vás naše tipy na vianočné darčeky inšpirovali a pomohli vám rozhodnúť sa, čím tento rok obdaríte všetkých mužov, na ktorých vám záleží. Tím STEVULA vám týmto želá pokojne strávené vianočné obdobie a úspešný nový rok 2020.