Vianočné inšpirácie

Surfujete po internete a hľadáte darček pre seba alebo pre blízkeho? Už je najvyšší čas pre nákup vianočných darčekov v predstihu a bez zbytočného stresu na poslednú chvíľu. Aby sme Vám výber trochu uľahčili, prinášame vám naše tipy na produkty, ktoré sami nosíme a obľúbili sme si ich. Nechajte sa inšpirovať.

 

Univerzálny darček pre muža

1-neviditelne-tricka

Absolútny bestseller našej ponuky je neviditeľné tričko so zosilneným podpazuším. Je určené pre všetkých "potičov", ktorý chcú mať košeľu v suchu. A nielen pre nich. Spoľahlivo ochráni drahé košele od škvŕn z deodorantov alebo antiperspirantov.

Dostupné je aj klasické tričko a tielko pre tých, ktorý nepotrebujú zosilnené podpazušie, ale stále ocenia extra jemnosť úpletu z mako bavlny a elasticitu trička či tielka. S týmto darčekom krok vedľa nikdy neurobíte.

 

Darček pre elegána

2-darcek-pre-elegana

Neboli by sme to my, keby sme vám neodporučili zopár košieľ. Sami ich nosíme, pretože košeľa na každom mužovi vyzerá výborne. Ak váš partner preferuje tričká a mikiny, vyberte mu niečo z voľnočasových košieľ. Nebude to pre neho obrat o 180 stupňov, ale iba mierna evolúcia jeho štýlu. :-) Vyberte mu flanelovú košeľu od dánskej značky Kronstadt, ktoré sú pohodlné a príjemné na nosenie.

 

V prípade, že máte doma elegantnejší typ muža, vyberte si zo Smart Casual košieľ. Hodia sa na nosenie so športovým sakom, menej formálnym oblekom alebo samostatne k chinos nohaviciam či džínsom.

 

Ak preferuje všetky odtiene modrej alebo bielej farby, istotne ocení novú biznis košeľu. Tých nie je nikdy dosť. Stavte na malú odlišnosť - inú farbu gombíkov alebo jemný farebný kontrast na vnútornom golieri či lége.

 

Čo sa strihov týka, platí jednoduché pravidlo. Štíhlym a vyšportovaným mužom bude vyhovovať strih Body fit (najužší strih), muži s normálnou postavou budú vyzerať perfektne v Slim fit košeli a páni uprednostňujúci klasické, rovné košele ocenia strih Regular fit.

 

Darček na zahriatie

3-sveter-1

Ideálnym zimným darčekom na zahriatie sa stane zaručene sveter z merino vlny. Vďaka jej vlastnostiam termoregulácie skvelo zahreje aj pri nižšej gramáži, ktorá sa ideálne hodí na nosenie s košeľou. Ak vám nevyhovuje vlna, vyberte si svetre od značky Casamoda vyrobené z jednej z najkvalitnejších bavĺn sveta - PIMA bavlny. Okrem toho v ponuke nájdete aj vianočné svetre od značky Kronstadt.

 

Praktický doplnok

 5-doplnky

Doplnky sa hodia vždy. Či už sú to kravata, vreckovky, šály či čiapky alebo opasky. Vybrali sme pre vás naše obľúbené.

 

Darčekový poukaz

6-darcekovy-poukaz

Bojíte sa, že sa netrafíte do vkusu obdarovaného alebo nebudete vedieť zvoliť správnu farbu či model? Nechajte výber na obdarovanom a zakúpte mu darčekový poukaz. Ak to stihnete v predstihu, môžete si zvoliť papierový poukaz, ktorý doručíme na vašu adresu. Ak už nestíhate, vyberte si elektronický poukaz, ten si môžete vytlačiť alebo iba odoslať na e-mail obdarovaného. V tomto prípade stíhate aj na poslednú chvíľu. Oba poukazy sú platné 6 mesiacov od vydania.