Septembrové novinky

Jeseň nám už klope na dvere a spolu s ňou k nám dorazili prvé novinky sezóny jeseň/zima 2019. Nájdete medzi nimi aj 8 nových modelov košieľ v strihoch Slim fit a Body fit. Vybrali sme pre vás 4 z nich, ktoré sa vo vašom šatníku nestratia.

 

Svetlomodrá pánska košeľa so štruktúrou, Slim fit

Ak hľadáte reprezentatívny biznis model, ktorý bude držať krok s vašim pracovným úspechom, táto svetlomodrá košeľa je pre vás tá pravá. Vyrobili sme ju z kvalitnej 100 % bavlnenej látky, doplnili o tmavomodré kontrasty na vnútornom golieri, lége a aj manžetách košele.

Okrem estetickej stránky majú tmavomodré kontrasty aj funkčný zmysel. Na tmavej farbe nie je vidieť škvrny, ktoré sa často objavujú najmä v oblasti goliera.

Svetlomodrá pánska košeľa

 

Tmavomodrá pánska košeľa so vzorom, Slim fit

Moderná voľnočasová košeľa zo 100 % bavlny sa hodí k džínsam alebo chinos nohaviciam. Má zaujímavý prúžkovaný vzor, ktorý ju robí neprehliadnuteľnou.

Tmavomodrá pánska košeľa

 

Pánska košeľa s printovým vzorom, Body fit

Extravagantná košeľa, ktorá určite zaujme vaše okolie. Z diaľky nenápadný vzor s detailom rôznofarebných rybičiek, ktorý si všimnete až pri pohľade zblízka. Modernú casual košeľu môžete nosiť s džínsami alebo chinos nohavicami. Ak chcete zaujať, táto košeľa je určite niečo pre vás.

Pánska košeľa so vzorom

 

Bavlnená pánska košeľa so vzorom, Body fit

Výnimočné látky tvoria výnimočné košele. V tomto prípade je to kombinácia bielych, modrých a hnedých nití, ktorých spojenie vytvára tento unikátny vzor. Aby to celé spolu perfektne ladilo, pridali sme tmavomodré gombíky a doplnili golier červenou lemovkou. Čo poviete, nájde si táto pánska košeľa so vzorom miesto vo vašom šatníku?

Bavlnená pánska košeľa

Vzor tejto  látky si nás získat až tak, že sme v modro-bielo-bordovej kombinácii ušili aj košeľu v strihu Slim fit.

Hravé farby a vzory na košeliach sú výborné na spestrenie jesenných dní. Budeme dúfať, že babie leto potrvá čo najdlhšie, aby sme v nových košeliach stihli vyraziť do ulíc.