Výstava Pánsky svet

Minulý týždeň sme sa zúčastnili výstavy, ktorá bola zameraná hlavne pre pánov. Bola to skvelá príležitosť, kde ste mohli vidieť naše košele naživo aj v Bratislave. Prečítajte si naše dojmy z výstavy.

 

Pánsky svet

Výstava Pánsky svet, ktorá sa uskutočnila 8. a 9. novembra 2018, nebola určená iba pre mužov, aj keď jej smerovanie bolo orientované práve na silnejšie pohlavie. Veď aj my muži sa radi dobre obliekame a v dnešnej dobe už nie je nič neobvyklé, keď sa o seba aj poriadne staráme.

Práve preto na výstave neboli iba módne kúsky oblečenia od slovenských značiek, ale aj kozmetika, profesionálny barber, ochutnávka vína, kávy a mnoho iného. Výstava sa konala v nádherných historických priestoroch Starej tržnice v Bratislave.

Stará tržnica v Bratislave

Dvojdňovú výstavu dopĺňal zaujímavý sprievodný program, ktorý priniesol tri módne prehliadky každý deň, súťaže, vystúpenia freerunningovej skupiny Born to Trick a naozaj hodnotnú tombolu. Celú výstavu interaktívne moderoval Roman Paulech, ktorého si môžete pamätať ešte ako moderátora z Telerána na Markíze. Veľmi nás potešilo, že aj on sa stal jedným z našich nových zákazníkov.

Roman Paulech v košeli Stevula

 

Čo sme ukázali nové

Na našom stánku sme prvýkrát ukázali našu novú kolekciu Slim fit aj Regular fit košieľ. Pánske košele sme dizajnovali s použitím kontrastov na golieri, rukávoch a vnútornej lége. Bolo to volanie našich zákazníkov, aby sme opäť priniesli také košele, ktoré by boli ešte jedinečnejšie ako doteraz.

Stánok Stevula na výstave Pánsky svet

Zaručene sa nám to aj podarilo, pretože o košele bol obrovský záujem. Okrem tradičných Slim fit košieľ vzbudil veľký záujem aj doplnený strih Regular fit, keďže chceme poskytnúť možnosť dobre sa obliecť do kvalitnej košele aj pánom silnejšej postavy. Tieto košele ponúkame až do veľkosti XXL. Na výstave nemohli chýbať ani naše neviditeľné tričká a tielka pod košeľu, o ktorých sme hovorili aj v diskusii o módnych trendoch.

Naša značka mala zastúpenie aj počas módnej prehliadky, kde okrem nás ukázali svoje modely značky ako Ozeta, Margita, Odema alebo svadobný salón Valery, ktorý predviedol exkluzívne obleky Petrelli Uomo. Prehliadka bola zaujímavým spestrením celého programu, zvlášť v našich košeliach si prišli na svoje páni aj dámy.

Módna prehliada počas výstavy

Prehliadka na výstave

Módna prehliadka na výstave

Prehliadka pánskych košieľ

Celá výstava bola veľmi inšpirujúca, plná nových módnych trendov v pánskej móde. Načerpali sme cenné skúsenosti, získali nových zákazníkov a v hlavne sme sa príjemne zabavili.