Výber košieľ na jún

Vybrali sme pre vás ideálne novinky na leto 2019. Ktoré tú sú? Všetko sa dozviete v najnovšom článku.

 

A je to tu. Leto. Niekto teplo miluje, niekto zase nie. S letom sa spája aj väčšie teplo a vyššia miera potenia. Možno si želáte, aby sme vám poskytli zázračnú košeľu, v ktorej sa nebudete potiť vôbec, musíme vás však sklamať. Ak sa spotíte aj na gauči s pivom v ruke, asi sa budete potiť aj počas dňa.

A práve tu je dôležitý správny výber košele, aby bola z prírodného materiálu ako je bavlna alebo ľanBavlnená košeľavysokú priedušnosť, oveľa vyššiu ako lacná polyesterová košeľa. Pokiaľ sa v nej počas dňa spotíte, odolá zápachu dlhšie ako košeľa zo syntetického vlákna. O príjemnom pocite počas nosenia ani nehovoríme.

V prípade zvýšeného potenia môžete využiť Neviditeľné tričko pod košeľu so zosilneným podpazuším, ktoré zaručene udrží vašu košeľu suchú veľmi dlhý čas. Tričko je zo 100 % mako bavlny a v oblasti podpazušia má zosilnenú vrstvu látky tak, aby zabránilo mokrým koláčom pod pazuchami.

Počas leta sú zvlášť vhodné ľahké popelínové košele, ktoré vynikajú svojou priedušnosťou, nízkou gramážou a veľkou výdržou. Ideálne je držať sa svetlých odtieňov počas dňa, aby ste zbytočne "nepriťahovali" slnečné lúče. Na večer, keď už nie je také ostré slnko si pokojne zvoľte aj tmavšie odtiene. Inšpirovať sa môžete našim výberom.

 

Surfer pánska košeľa z popelínu, Slim fit

Ľahký, priedušný a hravý model, aký nenájdete nikde inde. Túto košeľu môžete nosiť nielen na zmrzlinu, ale v kombinácii s našimi bordovými chinos nohavicami STEVULA pokojne aj do práce.

Pánska košeľa na leto

Vyberte si svoju novú Surfer pánsku slim fit košeľu ešte dnes.

 

Voľnočasová košeľa s orientálnym vzorom, Slim fit

Ak vám predošlá košeľa "nevoňala" a prišla príliš hravá, môžete siahnuť po tejto košeli s orientálnym vzorom. Opäť je to popelínová košeľa zo 100 % bavlny. Aj keď je vzorovaná, nezaprie v sebe eleganciu v štýle Smart Casual. Ak si ju oblečiete na nedeľnú prechádzku do mesta alebo na večerné stretnutie s priateľmi, o pozornosť budete mať postarané.

Kalvária Banská Štiavnica fotenie 2019

Spravte upgrade svojmu štýlu a kúpte si túto voľnočasovú košeľu s orientálnym vzorom.

 

Tmavomodrá bodkovaná košeľa, Slim fit

Vybrali sme pre vás aj niečo decentnejšie. Tmavomodrá farba košele je skvelá na samostatné nosenie, ale ešte viac vynikne v spojení so sakom - blazerom. V tomto prípade sú malé bodky takmer neviditeľné z väčšej vzdialenosti a košeľa sa zdá byť jednofarebná. Ak sa však priblíži bližšie, ocení váš jedinečný vkus pre detail. Pýtate sa kto? No predsa tá, ktorej ste sa chceli v košeli zapáčiť. :-)

Banská Štiavnica - fotenie košieľ STEVULA 2019

Vyberte si túto Slim fit pánsku košeľu STEVULA ihneď.

 

Biela hladká popelínová košeľa, Slim fit

V našom letnom výbere nemôže chýbať čisto biela košeľa. Je to základná farba, ktorá sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Zvlášť v lete ju oblečiete častejšie ako inokedy, hlavne na oslavu či svadbu. Bielou košeľou nikdy nič nepokazíte a ak máte problém kombinovať farby, práve biela je stávka na istotu.

Biela pánska košeľa s modrým sakom - fotenie

 

Potešte seba alebo blízkeho kvalitnou bielou pánskou košeľou v strihu Slim fit.