Magazín o pánskej móde, Strana 9

Čo si obliecť na pohovor

Všetci poznáme tvrdenie, že prvý dojem je najdôležitejší. Urobíme si ho už počas prvých 2 sekúnd. V tomto čase nestihnete mávať všetkými certifikátmi a diplomami, ktoré máte. Dokážete buď zaujať alebo nie.

Ako poskladať košeľu

Poznáte to, chystáte sa na služobnú cestu a uvažujete, ako si zložiť košeľu čo najlepšie tak, aby sa nepokrčila. Ak cestujete autom, najlepšie je košele a obleky nosiť v obale na vešiaku. Žiadny spoľahlivejší spôsob, ako úplne predísť pokrčeniu neexistuje. Čo však ak cestujete vlakom alebo lietadlom?

Smart Casual pre mužov

Čo si obliecť v štýle Smart Casual? V dnešnej dobe je tento dress code stále populárnejší a mnoho pánov vôbec netuší, čo by si mali v tomto štýle obliecť. Nie je to však nič zložité. Poďme si spolu ukázať, ako na to.

8 bodov ako správne vybrať košeľu na svadbu

Svadba je významný deň, kedy chceme všetci vyzerať čo najlepšie. Je dôležité správne zvoliť oblečenie, aby sme mali o jednu starosť menej počas náročného dňa a noci. Ako správne zvoliť košeľu si povieme v nasledujúcom článku.

Bavlna - prečo sme sa pre ňu rozhodli

Bavlna - cotton - pamuk - biele zlato - stromová vlna. To je len niekoľko názvov čisto prírodného materiálu, ktorý sa vyznačuje svojou jemnosťou a trvácnosťou. Prečítajte si viac o tom odkiaľ k nám bavlna prišla, niečo z histórie a prečo sme si my vybrali bavlnu, ako základnú surovinu pri výrobe košieľ.

Páni, nezabudnite – 8. marec – MDŽ

Medzinárodný deň žien je pre mnohých sviatkom minulého režimu. Avšak jeho korene siahajú do Ameriky a vznik tohto sviatku s bývalým režimom nemá nič spoločné.

Ako udržať košeľu v nohaviciach

Určite sa to stáva aj vám. Košeľa sa neustále vyťahuje z nohavíc a vy ju opakovane celý deň zase nazad zapravujete. Baví vás to? Asi nie.. Tento problém však nie je žiadna novinka. Páni to riešia už od nepamäti.

História košieľ

Košeľa je každodenná súčasť oblečenia dnešného moderného muža. Koho by napadlo, že aj košeľa má svoju dávnu históriu? Dnes už košeľa nie je iba výsadou mužov, ale stále väčšej obľube sa tešia aj dámske košele.

Pánske a dámske košele majú gombíky na opačných stranách

Už ste sa niekedy zamysleli nad tým, prečo sú gombíky na pánskej a dámskej košeli na opačných stranách? Alebo teraz krútite hlavou, že ste si to nikdy nevšimli? Čítajte ďalej, objasníme vám to.

História obliekania na Silvestra v 3 minútach

Aj vy stojíte bez slov pred šatníkom a uvažujete čo si tento rok oblečiete na Silvestrovský večierok? Prestaňte sa trápiť a aspoň na chvíľu sa zabavte pri 3 minútovom videu, ktoré mapuje históriu obliekania sa na Silvestra.