Magazín o pánskej móde, Strana 8

Kombinovanie košele, kravaty a obleku

Košele, kravaty a obleky nie sú žiadnou novinkou v pánskom šatníku. To však neznamená, že nemôžu byť niečím zaujímavé. V správnej farebnej kombinácii sa môžu aj tie najobyčajnejšie kúsky oblečenia zmeniť na štýlové, moderné a nadčasové.

Výstava Pánsky svet

Minulý týždeň sme sa zúčastnili výstavy, ktorá bola zameraná hlavne pre pánov. Bola to skvelá príležitosť, kde ste mohli vidieť naše košele naživo aj v Bratislave. Prečítajte si naše dojmy z výstavy.

Typ tváre a golier košele

Množstvo mužov nosí iba golier Kent alebo Button-down, pretože ponuka v obchodoch je väčšinou takto orientovaná. U nás majú však na výber aj iné typy golierov. Tu je jednoduchý návod, ktorý vám pomôže si vybrať ideálny golier pre vás.

Návod ako zvoliť topánky k obleku

Čierny oblek, čierne topánky. To je jednoduché. Ale aké topánky sa hodia k ostatným farbám? Všetko si vysvetlíme v nasledujúcom článku.

Ako vybrať košeľu na stužkovú

Sezóna stužkových sa nezadržateľne blíži. Určite vám už napadla otázka, akú košeľu si obliecť, aby ste si nestrihli hanbu. Prečítajte si pár jednoduchých tipov, ako správne vybrať košeľu na stužkovú, aby ste urobili perfektný dojem.

Nosiť košeľu zapravenú alebo nie

Ako nosiť košeľu? Na nohaviciach alebo zapravenú v nohaviciach? Existuje vôbec nejaké pravidlo, ktorým sa riadiť? Na všetky otázky si odpovieme v našom článku.

Léga pánskej košele

Zaujíma vás, čo je to vlastne tá léga na košeli? Je to ten malý pruh látky na prednej strane košele s dierkou pre gombíky. Aké typy poznáme a čím sa odlišujú si povieme v nasledujúcom článku.

Ako odstrániť škvrny na košeli

Predstavte si, že ste na rande. Máte na sebe kvalitné oblečenie s precízne zvolenými doplnkami a chcete urobiť iba ten najlepší dojem. Pijete kávu, na krátky moment sa pozabudnete a z ničoho nič BUM! Okamžite máte na tom skvelom oblečení veľkú škvrnu.

Ako uviazať kravatu

Viazanie kravaty je pre mnohých pánov skúškou trpezlivosti. Mnohým ju viaže manželka či partnerka. Len si spomeňte kedy ste ju aj vy dali uviazať niekomu inému. S našim návodom si ju konečne uviažete hravo sám.

Záševky na košeli

 

Záševky na chrbte sú taká malá zvláštnosť košele. Mnohí ani netušia, na čo vlastne sú a k čomu slúžia. Poďme si to spolu objasniť.