Magazín o pánskej móde, Strana 7

Najslávnejšia ulica pánskej módy

Poznáte ulicu s menom Jermyn Street v Londýne? Ak ste doteraz o nej nepočuli, tak čítajte ďalej, povieme vám čo je na nej také špeciálne.

Základné typy elegantných topánok

To čo obúvate môže pozdvihnúť alebo zničiť váš vzhľad. To ste už isto veľa krát počuli a pravdepodobne to už nechcete počuť znova, preto pôjdeme dnes rovno na vec. Predstavíme vám jednotlivé typy elegantnej pánskej obuvi.

Čo o vás prezradí farba kravaty

Každý detail vášho outfitu je dôležitý, vrátane farby oblečenia. To platí pre mužov aj ženy. Keďže je kravata často najvýraznejším detailom mužského odevu, jej farba je pre mužov zvlášť dôležitá pre dosiahnutie skvelého prvého dojmu.

Vrecko na košeli - áno či nie

Je lepšia košeľa s vreckom alebo bez neho? Ak ste si niekedy kupovali košeľu, určite ste si aj vy položili túto otázku. Poďme sa na to pozrieť.

Akú zvoliť farbu ponožiek k obleku

Často sa nás pýtate, aké ponožky zvoliť k obleku. Najčastejšie otázky sme spracovali do najnovšieho článku a tak si môžete prečítať naše tipy.

Zomrela legenda módneho priemyslu - Karl Lagerfeld

Dnes vo veku 85 rokov zomrel legendárny módny návrhár Karl Lagerfeld.

Ako uviazať motýlika

Mnoho mužov motýliky nenosí. Niektorí sa ho boja uviazať, iný ho považujú za príliš formálny. Kedy sa však hodí viac, ako k tomuto plesovému obdobiu? Poďme si ukázať, ako si ho uviažete ako pravý gentleman.

7 plesových prešľapov

Ples v opere otvoril novú plesovú sezónu 2019. Určite ste zachytili množstvo reakcií a komentárov ohľadom oblečenia, trapasov alebo trápnych situácií. Pozrime sa na najčastejšie prešľapy v oblečení, ktoré robia muži.

Uviažte si šál štýlovo

Zima ešte nepovedala posledné slovo, a tak vám prinášame návod ako si štýlovo uviazať šál okolo krku. Nielenže vám bude teplo, ale budete vyzerať aj štýlovo.

Usporiadajte si šatník

Mnoho mužov má problém s organizáciou šatníka, hlavne s tým, ako maximalizovať malý priestor v skrini. Uložiť všetky košele, obleky, nohavice či ponožky nie je vôbec zložité, stačí sa trošku posnažiť.