Magazín o pánskej móde, Strana 6

TOP júlové outfity

Pripravili sme pre vás 5 najobľúbenejších outfitov nielen na leto. Dajte zbohom monotónnym farbám a nechajte sa inšpirovať našim výberom.

Ako sa obliecť do lietadla

Otázku aké oblečenie si obliecť do lietadla neriešite iba pred dovolenkou, ale aj počas roka pri služobných cestách alebo krátkych výletoch. Dáme vám pár tipov čo si obliecť, aby ste si zachovali štýl a zároveň nemuseli obetovať pohodlie.

Ako si v lete udržať štýl

Keď začne letné slnko naplno zahrievať mesto, môže byť ťažké dobre sa obliecť a zároveň sa pri tom nepotiť. Je jedno či ste v kancelárii, na rodinnej párty alebo posedávate na terase, košeľa je základný kúsok vašej elegancie.

Výber košieľ na jún

Vybrali sme pre vás ideálne novinky na leto 2019. Ktoré tú sú? Všetko sa dozviete v najnovšom článku.

Chinos nohavice - ako ich nosiť

Pokiaľ ide o pánske nohavice, chinos patria medzi najobľúbenejšie. Sú módne a zároveň všestranné, preto by ich mal mať v šatníku každý muž. Poradíme vám ako ich nosiť.

Traky - ako ich nosiť

Už približne 200 rokov sú súčasťou pánskej módy. Nosíte ich či nie? Možno vás napadlo, že sú staromódne. Opak je však pravdou, ich popularita sa opäť zvyšuje. Čítajte viac v našom blogu.

Výber košieľ na máj

V máji sme si pre vás pripravili množstvo noviniek. Okrem nich vyberáme niekoľko modelov košieľ, ktorými potešíte seba alebo niekoho blízkeho. Ktoré to sú? Čítajte v článku.

Hodinky do obleku

Nosenie hodiniek k formálnemu oblečeniu má niekoľko jednoduchých pravidiel, ktorých by ste sa mali držať. Ktoré to sú? Čítajte v článku.

15 prešľapov v elegantnej móde

Keď sa bavíme o chybách v pánskom stylingu, mnohým ihneď napadnú ponožky v sandáloch. Akonáhle prejdeme na chyby vo formálnom alebo semi-formálnom oblečení, nie sú na prvý pohľad každému jasné, najmä ak ste nováčik v tomto štýle.

Gombíky na rukáve saka

Majú podľa vás gombíky na saku nejakú praktickú funkčnosť alebo sú iba na okrasu? Prečítajte si najnovší článok, kde vám povieme aj to, ako vznikli.